Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Larvik

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Larvik genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Larvik. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Larvik guide

Biluthyrning Larvik

Hyrbil Larvik

Larvik är en stad och kommun i Vestfold. Larvik, Vestfold största kommun, både yta och folkmängd, efter en kommunal sammanslutning 1988. Hem till 24   422 (2012) invånare i staden.Larvik är en av Østlandets största hamnarna bilfergeforbindelse till Danmark .

Den enskilt största verksamhet är familjeföretag Treschow-Fritzøe huvudsakligen verksamt inom träprodukter, trä och stenindustrierna. År 2003 öppnade Fritzøe brygd som är ett komplex av butiker, lägenheter och kontor. I Larvik är Farris och Farris fabriken med kung Haakon och kung Olav källor.

Det finns från stenåldersboplatser i området, är den äldsta 10 200 år gamla. Den äldsta handel och ansåg också den äldsta staden Skiringssalkaupang staden, som ligger i Viksfjord fem kilometer utanför Larvik centrum. Du måste ha bott omkring 500 personer på 800-talet.

De äldsta husen i Larvik staden ligger på Tollerodden med den gamla tullhuset från 1712. Det är också Larvik kyrka från 1677 och Laurvig sjukhus från 1762. En annan attraktion är herrgård som byggdes 1677 av Larvik grundare, greve Ulrik Frederik Gyldenløve.

Larvik är ett populärt semestermål och har ett utbud av boende och matställen.

Bokträ som är som en stor park bakom staden är en viktig känd varumärke för staden. Larvik har också fostrat kändisar som Colin Archer, Thor Heyerdahl och Arne Nordheim.

Den närmaste flygplatsen är Stick flygplats ca 25 km norrut.