Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Lakselv

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Lakselv genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Lakselv. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Lakselv guide

Biluthyrning Lakselv

Hyrbil Lakselv

Lakselv (Sami Leavdnja) är en by och administrativt centrum i kommunen i Finnmark Porsanger i toppen av Porsangerfjord vid mynningen av floden Lakselv. Lakselv har 2.237 invånare (2012). E6 går genom Lakselv.

I runt Lakselv det finns många möjligheter till friluftsliv. Delar av Finnmark platån ligger i kommunen, och här är de perfekta förhållanden för vandring, längdskidåkning, skotersafari och hundspann. Varje vinter höll nordligaste lopp hundspann heter Finnmarksløpet på platån. Salmon River flyter genom Lakselvdalen och är känd för sin stora laxar. Det finns också många sjöar runt Lakselv.

I juli festivalen Midnattsrocken. Festivalen presenterar både nationella och internationella artister, och är en av de största musikfestivaler i norra Norge. Samiska språket och kulturen ligger i Lakselv.

Lakselv flygplats ligger 2,5 miles norr om centrum.