Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Hammerfest

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Hammerfest genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Hammerfest. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Hammerfest guide

Biluthyrning Hammerfest

Hyrbil Hammerfest

Hammerfest är en stad och kommun i Finnmark. Hammerfest stad har 7119 invånare (2012) ligger vid Kvaløya med en bro till fastlandet. Hammerfest är den nordligaste staden och ligger på 70 grader nord.

Fiske är den viktigaste industrin i staden, har Hammerfest en lång tradition som en tjänst bas för fiskeflottan i Barents hav. Olje-och gasverksamhet har börjat spela en allt viktigare roll under senare år. På Melkøya precis i utkanten av staden är en stor anläggning för bearbetning som behandlar och kyler gasen från Snøhvit fältet.

Hammerfest är anhalten för Hurtigruten och norrgående kustnära ångbåt kommer Hammerfest varje dag kl 05,35, medan den södergående anländer till 11,35. Arctic Kultur, stadens nya kulturcentrum, som ligger på en del av platsen för den gamla Findus fabrik i Hammerfest. Många kommer till staden för att se midnattssolen kan avnjutas fram till slutet av juli, men den nordligaste staden har så mycket mer man bör missa.

En av attraktionerna är Meridian Kolumn, restes 1854 till minne av den första internationella undersökningen som gjordes av jordens storlek och form. Meridian är på UNESCO: s lista över skyddade kulturarv. Rekonstruktion museet visar historien kring påtvingad evakuering och förbränning av Finnmark och Nord-Troms i 2 Världskriget och återuppbyggnaden. S: t Mikaelskyrkan är världens nordligaste katolska kyrkan. Hammerfest har också en interaktiv Energy Center.

Hammerfest flygplats ligger på fåglar, ca. 30 minuters promenad från centrum av Hammerfest.