Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Halden

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Halden genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Halden. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Halden guide

Biluthyrning Halden

Hyrbil Halden

Halden är en stad med en befolkning på 29 797 (2012) invånare ligger i Østfold län, vid mynningen av Tista Iddefjorden.Kommunen gränsar i söder till Sverige , i öster till Aremark, i västra Sarpsborg och Rakkestad i norr.

I Halden vattendrag som ligger Brekke-lås och en båttur är en speciell upplevelse som en förmodligen inte kommer att glömma något snart. Brekke-lås är de högsta lås i norra Europa med en höjd på 27 meter. Man kan ta resan från ångfartyget turister som är 125 år eller motor ship ”Strømsfoss.”

Fredriksten fästning som spelade en mycket viktig roll under firandet av unionen med Sverige 1905, är Haldens viktigaste kända varumärke och ligger på en kulle med utsikt över staden. Omkring 200.000 turister besöker slottet på sommaren och fästningen har också en vacker park.

Halden är en stor norsk industristad med cirka 2.500 industrijobb. Speciellt kända är bruket för norska Forest Saugbrugs, den äldsta träförädling fabrik, som fortfarande är i drift. På 50-talet var det var femte skor Norge produceras i Halden och fram till 1960 var känd som Norges skor huvudstad.Halden också en viktig hamn för den träbearbetande industrin.

Moss Airport Rygge ligger 55 km från Halden