Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Glomfjord

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Glomfjord genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Glomfjord. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Glomfjord guide

Biluthyrning Glomfjord

Hyrbil Glomfjord

Glomfjord är en by i Meloy kommun i Nordland 1193 (2012) invånare. Det är omgivet av höga, branta berg och ligger vid den kustnära väg i spetsen för den 18-kilometer Glomfjorden strax norr om Svartisen.

Glomfjord Alpine är en av norra största skidanläggning och har beskrivits som ”en av de dolda pärlor av friåkning.” Det finns en stol hiss till de övre Glomvatnet enligt Glombreen i norr, och en gondol från Fykanvatnet i öster till Nedre Navervatnet. Genom Fykanvatnet utanför centrum är en sten ristade med 17 olika ristningar som är 4000, 5000 år gamla. Nära Svartisen är en stor dra för Glomfjorden.

Tillverkning är en viktig industri för staden, och de flesta företag belägna i Glomfjord industriområde. Yara producerar sådana mineralgödsel och kalciumnitrat och ScanWafer producerar kiselskivor för solpaneler. Statkraft och även en stor verksamhet i området.

I September 1942 Glomfjord kraftverk arena för sabotage kampanj ”Operation Musk Dunder”. Efter åtgärd ga ockupation byggandet av aluminium fabrik i Glomfjord. Av en grupp av tolv sabotörer från England , Kanada och Norge åtta togs av tyskarna strax efter operationen, och de flesta överlevde inte kriget.År 1995 presenterade ett monument som markerar händelsen vid kärnkraftverket.

Bodø flygplats är närmaste flygplats storlek och ligger 140 km norrut.Mo i Rana flygplats är 60 km längre söderut.