Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Gjøvik

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Gjøvik genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Gjøvik. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Gjøvik guide

Biluthyrning Gjøvik

Hyrbil Gjøvik

Gurgaon är en stad och kommun i Oppland ligger cirka 120 miles nordväst om Oslo på västra Norge största sjö, sjö.Staden Gjøvik har 19.261 invånare (2012).

Staden växte till stor del upp kring arbetsplatserna som införts efter Gjøvik glasbruk kom 1807. Jordbruket är en viktig näring i kommunen medan livsmedelsindustrin, grafiska industrin och träprodukter dominerar branschen. Nära till sjön är central och hjulångaren Skibladner går både charter och reguljärflyg under sommaren.

Gjøvik gård är en viktig kulturinstitution i kommunen. Det finns papper på gården så långt tillbaka som 1400-talet. År 1952 höll gården i kommunens egna och varje år i slutet av september Gurgaon-fält som är en stor festival med marknader, nöjen och kulturella evenemang.

Området är omgivet av åkrar och skogar där det finns bra fritidsaktiviteter. I staden finns flera hotell, camping, skidåkning, skidbacke och tennisbanor. Den stora lido fastlandet år 1930 nära centrum är en populär plats under sommaren. I samband med de olympiska spelen i Lillehammer 1994, byggde Gjøvik olympiska Cavern.

Gjøvik ligger 105 km från Gardermoen flygplats , och det finns bussar varje timme till och från flygplatsen.