Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Finnsnes

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Finnsnes genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Finnsnes. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Finnsnes guide

Biluthyrning Finnsnes

Hyrbil Finnsnes

Finnsnes i Lenvik kommun i Troms län ligger 70 km sydväst om Tromsø .Det ligger på en udde på fastlandet på Senja Gisundet. Den har en befolkning på 4253 (2012) invånare, och har haft stadsrättigheter sedan 2000. Via 1147 meter Gisundbrua staden är förknippad med uppgörelsen Silsand Senja

Hurtigruten kallar på Finnsnes och det är snabb anslutning till Tromsø och Harstad. Shopping kan göras på de nyöppnade köpcentrum Amphitheatre Finnsnes som har över 40 butiker. Finnsnes också en kultur och film. Mitt i stan Finnsnes vatten och stadsparken, och här finns också kyrkan och stadshuset i sig. Om man vill besöka Lenvik museet i den gamla prästgården anläggningen av 1885 ett måste resa till Bjorelvnes 15 km norr om Charters Towers.

Den närmaste flygplatsen är Bardufoss flygplats i grannkommunen Målselv, ca. 45 minuters bilresa från Charters Towers. Det går dagliga flyg till Oslo, Gardermoen och Bodö .