Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Fagernes

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Fagernes genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Fagernes. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Fagernes guide

Biluthyrning Fagernes

Hyrbil Fagernes

Fagernes är en by i norra Aurdal kommun i Oppland. Fagernes har 1762 invånare (2012), och ligger i Strondafjorden, mitt i den södra delen av Norge .

Platsen är ett viktigt turistcentrum, både sommar och vinter. Valdres har blivit ett känt märke av den traditionella norska skålen rakfisk, och i november höll norska rakfisk festival där det äts och säljs flera ton rakfisk. Från att ha varit en liten händelse sedan starten 1990 hade festivalen så många som 25.000 deltagare i 2009.

Fagernes kulturellt centrum med en kombinerad fas och film. Biografen uppgraderades under 2010 och har nu möjlighet att visa 3D-film.

Valdres Folk Museum ligger på Storön i Strondafjorden är en av de största friluftsmuseum. Förutom de många historiska byggnader finns stora samlingar av silver, instrument, kläder och jaktvapen. Folkmusik Jørn Hole Festival hålls på museet varje år. Det har pågått sedan 1960 och är landets äldsta folkmusik festival.

Från Fagernes är kollektivtrafiken till platser som Oslo, Gol, Gudbrandsdalen Jotunheimen och till västkusten i allmänhet. Från starten 1906 och fram till 1991 var Fagernes Valdres Railway terminal. Nu är souvenirshop i den gamla stationen och det har varit anlagda gång-och cykelväg på den gamla järnvägen.

På kullen norr om byn är Fagernes flygplats, Leirin. Här finns dagliga direktflyg till och från Oslo .