Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Brønnøysund

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Brønnøysund genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Brønnøysund. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Brønnøysund guide

Biluthyrning Brønnøysund

Hyrbil Brønnøysund

Brønnøysund är en stad i västra Brønnøy kommun i södra Helgeland i Nordland fylke. Brønnøysund blev en stad i 2000 och har 4.648 invånare (2012). Staden är den sydligaste av Nordnorge

Den berömda Torghatten stadens landmärke synligt från Brønnøysund. Det tar cirka 20 minuter att gå upp till den karakteristiska hålet. Den skapades under istiden, är 160 meter lång, har en höjd av 35 m och 20 m bred. Vid foten av berget är Torghatten camping. Brønnøysund är annars känd för att hysa de flesta en statlig myndighet som register är uppkallad efter den plats, nämligen Brønnøysundregistrene.

Staden besöks av Hurtigruten två gånger om dagen, det södergående kommit vid 04:00 på eftermiddagen och det norrgående rätt efter midnatt.Brønnøysund marknadsförs som ”kuststad i mitten av Norge.”

Brønnøysund är en besvärlig och lång halvö och omgivande områden som kännetecknas av ett varierat och vacker skärgård av flera öar, holmar och skär. Strax utanför Toft är norska Vattenbruk Centre är en besökare och utvecklingscentrum för norska vattenbruk.

Brønnøysund flygplats har direktflyg till sju olika städer i Norge .Flygplatsen är belägen i den sydöstra delen av Brønnøysund bara 5 minuters bilresa från centrum.