Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bodø

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bodø genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bodø. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bodø guide

Biluthyrning Bodø

Hyrbil Bodø

Bodø är både en kommun och stad i grevskapet Nordland spetsen av en halvö ut över fjorden. Den har 38 326 (2012) invånare och är den näst största staden i Nordnorge .Bodø är också Nordland fylke kapital.

Nästan hela staden bombades under 2 Världskriget, och därför mest av husen igen.

Saltstraumen, världens starkaste tidvattenström som ligger sydost om staden, är en av de mest besökta platserna i Bodø. Bodo området har den tätaste populationen av örnar. Området är också väl lämpad för vandring på sommaren och vintern, på vintern, är orten en viktig attraktion. Bodø ligger norr om polcirkeln och midnattssolen är i himlen runt en och en halv månad under sommaren.

Staden är värd festivaler under hela året, en av de mer kända är Nordland Music Festival i augusti. Många beger sig till Kjerringøy som är 46 miles norr om Bodø. Platsen är främst känd för att ha en av de bäst bevarade handels-och marknadsplats, och den stora naturen är i sig en upplevelse.

Bodo är en viktig inkörsport för land-, luft-och sjötransporter. Det är ändstationen av Nordland Line är en järnväg mellan Trondheim och Bodö.Bodø är anhalten för Hurtigruten från Bergen till Nordkap.

Bodø flygplats ligger bara 1 km från centrum och därför inom gångavstånd.