Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bergen Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bergen Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bergen Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bergen Flygplats guide

Biluthyrning Bergen Flygplats

Hyrbil Bergen Flygplats

Bergens flygplats Flesland (BGO) ligger 20 km söder om Bergen , och är den näst största flygplatsen.Den byggdes 1955, och för närvarande tjänar cirka 5 miljoner passagerare per år. En brittisk resemagasin uppkallad efter ett par år sedan Bergens flygplats till ”Europas bästa flygplats”.

Den nuvarande terminalen öppnades 1988, men den har redan planerat en betydande expansion de kommande åren. Den gamla terminalen är nu helikoptern terminal för oljeverksamhet i Nordsjön.

Från Bergens flygplats Flesland är att, förutom ett omfattande inhemska, även reguljära flygningar till 51 destinationer i Europa – som drivs av ett 15-tal olika flygbolag.

Kommunikationen mellan flygplatsen och stadens centrum är goda. Man kan välja mellan flygbuss, vanlig buss eller taxi. Om du vill hyra en bil i Los Angeles, har ett antal internationella biluthyrningsfirmor på flygplatsen kontor – inklusive Avis, Budget, Europcar, Hertz och Sixt.

Även de offentliga lokaler är väl utvecklade på Bergens flygplats – med flera olika butiker och kiosker, samt ett antal restauranger / kaféer och barer. Det är också utmärkta konferensfaciliteter, gratis trådlöst internet och flera bankomater i terminalbyggnaderna.

Intill terminalen finns det också en stor och moderna hotell – Clarion Hotel Bergen Airport.