Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Båtsfjord

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Båtsfjord genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Båtsfjord. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Båtsfjord guide

Biluthyrning Båtsfjord

Hyrbil Båtsfjord

Båtsfjord är en kommun och ett kommunalt center i östra Finnmark ligger på norra sidan av Varanger halvön. Det är en av Norges mest nordliga samhällen. Båtsfjord har 2122 (2012) invånare, liksom alla invånare bor i centrum.

Det finns flera övergivna fiskebyn i kommunen idag främst för turismen, en av dem är Makkaur 15km utanför. Men på grund av närheten till Barents hav är den största industrin fortfarande fiske och fiskförädling, och Båtsfjord är en av de största fiskelägen. Det finns flera fisk bearbetning fabriker i kommunen, och särskilt Batsfjord känd för sin produktion av lodda. På platån köra renarna.

Landskapet i kommunen består mestadels av berg och slätter, som ligger 400 meter. och går brant ner till havet. Landskap Båtsfjord är mycket gammal, eftersom det bildades redan innan istiden. Det finns flera bosättningar och tillfångatagandet av stenåldern.

Bland attraktionerna är fågel Stauran berg på den norra sidan av viken. Det är en av Norge   största häckande, här kan du uppleva havsörnar och en mängd häckande sjöfåglar.Vesterelva förfaller Sylte Fjord är en bra flod för dem som gillar att fiska lax. Årets festival heter Båtsfjord partiet och hölls förra veckan i juli, med konserter och evenemang. Hurtigruten hamn Bisho.

Båtsfjord Airport, färdig 1999, som betjänar fyra dagliga rutter Widerøe. Vårdö och Vadsø flygplats ligger mindre än 60 km bort.