Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Norge

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Norge genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Norge. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Norge guide

Biluthyrning Norge

Hyrbil Norge

Norge ligger väster om den skandinaviska halvön, och har cirka 4,9 miljoner invånare (2011). Skärgård Svalbard och Jan Mayen i Nordatlanten tillhör också till Norge. Det gränsar i öster av Sverige och Finland och Ryska federationen i nord-östra området.Norge är omgivet av hav i norr, väster och söder om Barents hav, Norska havet, Nordsjön och Skagerrak.

Norge är indelat i fem regioner – östra, södra, västra Norge, Trøndelag och Nordnorge.

Norge är en lång och bergigt land med stora höjdskillnader – och den högsta toppen är toppen – som mäter 2.469 meter Norge har också en stor uteplats kustnära rev med många stora och små öar, och på den västra landskapet består av djupa fjordar omgiven av branta berg. Trøndelag har en mer vågig landskap, och i norra Norge både skär gård och bergsområden. Längst norrut i Finnmark landskapet består mestadels av slätter.

Det finns 8 platser i Norge som är en UNESCO: s världsarvslista och lockar många turister. Detta är Bryggen Bergen (de gamla hanseatiska trähus), Urnes stavkyrka från 1140, staden Røros , sniderier i Alta, Vega öarna i Nordland, Struves meridianbåge i Hammerfest, Geirangerfjorden i Møre og Romsdal, och Nærøyfjorden i länet.

Oslo är huvudstad och största stad – med cirka 607.000 invånare (2011). Oslo är chef för Oslofjorden och har ett antal populära turistattraktioner – inklusive huvudgatan Karl Johans Gate, Royal Palace, Frogner-parken, Big Ben, Viking Ship Museum, National Gallery och operahuset.

Norges största flygplats är Oslo Airport – Gardemoen , som ligger 60 km nordost om huvudstaden.Andra stora internationella flygplatser Bergen Airport – Flesland , Stavanger – Sola och Trondheims flygplats – Værnes .