Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Amsterdam

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Amsterdam genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Amsterdam. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Amsterdam guide

Biluthyrning Amsterdam

Hyrbil Amsterdam

Amsterdam är huvudstad och största staden i Nederländerna , som ligger sydväst om sjön IJ (IJsselmeer) i provinsen Noord-Holland.Staden är ansluten till Nordsjön genom Nordsjön kanal. Amsterdam har 780.000 invånare, medan huvudstadsregionen har en befolkning på ca. 2 miljoner (2011).

Huvudstaden är ett kulturellt centrum och har många turistattraktioner. Amsterdam är kanske mest känd för sin centrum med många kanaler och broar, bordell kvartalet “Red Light District” och de många caféer med sin liberala cannabis politik.

Några av de mest besökta attraktioner inkluderar Rijksmuseum – där du kan se utställningar av flera mästerverk av holländska måleriet, det kungliga palatset på De Dam från 1600-talet, barns konst, Van Gogh-museet – tillägnad konstnären och Stedeljik Museum – ett internationellt centrum för samtidskonst –   inklusive verk avPicasso, Chagall och Matisse.

Dessutom museet “Anne Franks hus” en populär attraktion i Amsterdam. Det gömde en judisk familj under 2 Världskriget, Anne Frank skrev den världsberömda dagbok i det här huset.

Annars Amsterdam en djurpark, akvarium, planetarium, Streetcar Museum, vaxmuseum och sjöfartsmuseet.

Stadens internationella flygplats – Amsterdam Schiphol Airport – flygplatsen ligger 15 miles sydväst om centrum.