Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Nederländerna

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Nederländerna genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Nederländerna. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Nederländerna guide

Biluthyrning Nederländerna

Hyrbil Nederländerna

Nederländerna är en monarki i nordvästra Europa i öst gränsar Tyskland och i södra Belgien .I norr och väster, landets kustlinje till Nordsjön. Nederländerna, med en yta på 41.526 kvadratkilometer, något mindre än   Danmark , men har nästan fyra gånger befolkningen – är ett av världens mest tätbefolkade länder. Befolkningen är nu omkring 16, 8 miljoner (2010).

Den officiella huvudstaden i Nederländerna är Amsterdam (762.000 invånare), som också är landets största stad – medan regering och riksdag finns i Haag (486.000 invånare).Tillsammans med den mycket viktiga hamnstaden Rotterdam   Haag är ett storstadsområde med över 3 miljoner invånare.Andra större städer är Utrecht och Eindhoven .

Nederländerna är mycket platt och en av de lägsta liggande landet i världen. Stora delar av landet är faktiskt under havsytans nivå, men ett omfattande system av vallar, dammar och sanddyner fungera som ett skydd mot översvämningar. Landskapet i Nederländerna övrigt domineras av de stora deltan bildas av floderna Waal, Maas och IJssel – som alla är ”armar” i Rhen.

Nederländerna är traditionellt känd särskilt för landets många väderkvarnar och för sina tulpaner, träskor och ost produktion (Gouda och Edam). Nederländerna är också hem för ett antal av Europas främsta målare och filosofer, och landet har därför ett antal intressanta museer att visa upp. Annars Amsterdams arkitektur och alla kanaler i ett mycket populärt turistmål.

Schiphol International Airport Amsterdam är Nederländernas största och Europa 4 största flygplats.Andra viktiga flygplatser i Nederländerna Eindhoven Airport och Groningen Airport Eelde .