Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Namibia

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Namibia genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Namibia. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Namibia guide

Biluthyrning Namibia

Hyrbil Namibia

Namibia är ett land i sydvästra delen av Afrika, längs Atlantkusten. Landet har en gemensam gräns med Angola, Zambia , Botswana och Sydafrika .Fram till 1990, Namibia del av den sydafrikanska republiken. Namibia har en yta på 825.418 km ², med omkring 2,1 miljoner invånare (2010), är landet relativt glesbefolkat. Kapital Windhoek har cirka 315.000 invånare.

Andra stora städer i Namibia Walvis Bay, Keetmanshoop, Luderitz och Swakopmund. Landskapet är mestadels torr och domineras av öknar, savanner och berg, där de högsta topparna når upp till drygt 2300 meter

Bland underverk Namibia måste vara över 100 år gamla Etosha National Park nämns. Ett annat populärt turistmål är Twyfelfontein i Kunene Region. Det finns en stor sten ristade med ca 2000 tecken, som är daterat till en period av flera tusen år –   från ca. år 1000 e.Kr.Kr. och längre tillbaka i historien. Den mest besökta turistattraktion i huvudstaden Windhoek är en gammal fästning från sent 1800-tal. Det finns också Namibias nationalmuseum själv.

Namibias största flygplats är Hosea Kutako internationella flygplats , som ligger 5,4 mil öster om huvudstaden.