Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Monaco

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Monaco genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Monaco. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Monaco guide

Biluthyrning Monaco

Hyrbil Monaco

Monaco, ett furstendöme och världens näst minsta land, som ligger på den franska Rivieran (Côte d’Azur) – mao inom Frankrikes gränser. Landet består huvudsakligen av ett stadsområde. Monaco är till sin blygsamma område bara 2 km ², en av de mest tätbefolkade länder. Befolkningen är ca. 30 tusen (2010).

Monaco utgörs nästan helt av tätorten som är huvudstad med samma namn. Området är indelat i fyra distrikt (”Quartiers”), Monaco-Ville (gamla stan), La Condamine (i hamnen), Monte Carlo och Fontvieille.

Monte Carlo är den mest prestigefyllda och berömda stadsdelen Monaco, känd för sitt kasino och dess fashionabla stränder.Glamour faktor i Monte Carlo är mycket hög. Stora delar av den världsberömda tävlingen Monaco Grand Prix äger rum i Monte Carlo.

Det lilla landet har två officiella språk: franska och monegaskiska – en gammal lokal språk som tillhör samma språkfamiljen som franska och italienska.

Monaco har ingen flygplats. Den närmaste större flygplats är Nice-Côte d’Azur internationella flygplats i Frankrike .Det är drygt 20 miles sydväst om Monaco.

Destinasjoner