Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Marocko

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Marocko genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Marocko. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Marocko guide

Biluthyrning Marocko

Hyrbil Marocko

Marocko ett rike som ligger söder om den afrikanska kontinenten. Landet har kust mot Atlanten i väster och Medelhavet i norr. Annars har Marocko en gemensam gräns med Algeriet och Västsahara, som har varit under marockansk ockupation sedan 1976. Marocko har en sammanlagd befolkning på cirka 31.600 tusen (2010).

Huvudstaden Rabat har 1,7 miljoner invånare, medan landets största stad, Casablanca , har en befolkning på 3,1 miljoner.Andra städer med över en miljon invånare, Marrakech och Fes .Större städer är Tanger (där man kan se över Gibraltar sund till Spanien ) och kurorten Agadir på Atlantkusten.

Landskapet i Marocko domineras av två stora bergskedjor – Rif-bergen i norr till Medelhavet och Atlasbergen som sträcker sig diagonalt från sydväst till nordost. Mot Atlantkusten är relativt platt.

Bland de största attraktionerna i Marocko är de gamla stadsdelarna – Medina – som är bland i Marrakech och Fes   med sina spännande marknader, basarer och trånga, labyrintliknande gator.Marknaden i Fes är en av de största i sitt slag, och är därför också en UNESCO: s världsarvslista. Annars är det mer populära orterna på Atlanten, Agadir som är den mest populära badorten.

Marockos största flygplats är Mohammed V International Airport i Casablanca .Andra viktiga flygplatser inkluderar Ibn Batouta International Airport i Tanger och Menara International Airport i Marrakech.