Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Malaysia

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Malaysia genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Malaysia. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Malaysia guide

Biluthyrning Malaysia

Hyrbil Malaysia

Malaysia är ett land i Sydostasien, som ligger delvis på en halvö i den asiatiska fastlandet, dels på norra tredjedelen av ön Borneo. Det är en federation som består av tretton stater. Kapital Kuala Lumpur Ligger nordväst om fastlandet.Flera små öar hör också till landet.

Det gränsar till fastlandet till Thailand   i norr och ön Singapore i söder där det finns en bro.I Borneo finns gränser till Brunei i norr och till Indonesien i söder.Malaysia är en blandning av den moderna världen och ett utvecklingsland gör det till ett spännande resmål.

Befolkningen är 28.859.154 (2011) invånare.Malaysia är ett mångkulturellt samhälle. Medan malajer utgör en 52% majoritet, det finns också 27% kineser, 9% indiska och en diverse gruppering av 13,5% ”andra”, och 12% av ursprungsbefolkningar (Orang Asli). Det är därför också ett överflöd av religioner och religioner, med islam, kristendom, buddhism, taoism, hinduism, sikhism och även shamanism på kartan. Landet har varit både portugisiska och brittiska kolonin. Det blev självständigt från Storbritannien 1957.

Malaysia känd för sin biologiska mångfald. Omkring två tredjedelar av landet är täckt av regnskog, är en del av skogen 130 miljoner år gammal.

Taman Negara National Park är en av de äldsta tropiska regnskogar i världen. Det har massiva träd, vattenfall och är en fristad för hotade arter som den asiatiska elefanten, tiger, leopard och noshörning. Med sina 4095 meter, Mount Kinabalu, det högsta berget på Borneo. Tioman Island är en liten ö som ligger utanför den östra kusten av halvön Malaysia. Ön är omgiven av många vita korallrev, vilket gör det till ett paradis för dykare. Malaysias mest kända semesterort, Langkawi, en skärgård med 99 öar. De mest populära stränderna är en på västkusten med ett brett utbud av restauranger och nattklubbar.

En av de största attraktionerna är Petronas Towers i Kuala Lumpur, tvillingtornen på 403 meter, som var världens högsta byggnader då de avslutades i 1998, och behöll denna status fram till 2004. De är en återspegling av Malaysias muslimska religionen.

Malaysia har åtta internationella flygplatser. Den största är Kuala Lumpurs internationella flygplats ligger 80 km utanför Kuala Lumpur .