Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Litauen

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Litauen genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Litauen. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Litauen guide

Biluthyrning Litauen

Hyrbil Litauen

Litauen ligger på den sydöstra stranden av Östersjön i det geografiska området Baltikum. Landet har en gemensam gräns med Lettland , Vitryssland, Polen och Ryssland (Kaliningrad Oblast).Litauen har en yta på 65.300 km ² och dess befolkning är omkring 3400 tusen (2010).

Huvudstad och största stad är Vilnius , som har cirka 540.000 invånare.De största städerna är annars Kaunas och Klaipeda .Det officiella språket i Litauen är litauiska, som är besläktad med språket i grannlandet Lettland.

Landskap Litu är främst platt och längs kusten domineras av floddeltan och moräner. Speciellt i söder finns skog, som mestadels består av tall.

Många av landets mest populära sevärdheter är koncentrerade i och runt Vilnius, som 2009 hade status som europeisk kulturhuvudstad. Stadens centrum har, på grund av dess välbevarade historiska arkitektur, förklarades som världsarv av Unesco 1994.

Litauens största flygplats, Vilnius internationella flygplats , som ligger 7 km söder om huvudstaden.