Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Lettland

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Lettland genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Lettland. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Lettland guide

Biluthyrning Lettland

Hyrbil Lettland

Lettland ligger i det geografiska området Baltikum, närmare bestämt på den östra stranden av Östersjön. Landet har en gemensam gräns med Estland , Ryssland , Vitryssland och Litauen .Lettland har en yta på 64.589 km ² och har en befolkning på cirka 2200 tusen (2010).

Huvudstaden Riga har mer än 750 000 invånare, ligger på Rigabukten (Östersjön).Andra större städer är Liepaia   och Daugavpils.Det officiella språket i Lettland är lettiska och liknar språket i grannlandet Litauen.

Landskapet i Lettland präglas av lavlandssletter och skogar. Annars är landet korsas av många mindre floder och sjöar. Den största av sjöarna, Luban, har en yta på 82 km2.

Den mest populära turistmål i Lettlands huvudstad Riga , där den gamla staden är en turistattraktion.Också nyare arkitektur är ett varumärke som tillhör staden. Detta är särskilt en omfattande samling av byggnader i stadens centrum, med dess säregna art nouveau-stil är noterade på Unescos världsarvslista.

Lettlands största flygplats är Riga International Airport , som ligger strax utanför centrum av huvudstaden.