Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Dubrovnik

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Dubrovnik genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Dubrovnik. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Dubrovnik guide

Biluthyrning Dubrovnik

Hyrbil Dubrovnik

Hamnstaden Dubrovnik i södra Kroatien i Dalmatien regionen – Adriatiska havet – och har cirka 50.000 invånare (2010).Staden är ett viktigt kulturellt centrum och ett populärt turistmål på sommaren.

Dubrovnik är känt för sin vackra arkitektur, vackra byggnader och parker, sitt behagliga klimat och inbjudande stränder.

Från hamnen i Dubrovnik är en färja anslutning till sådana Ancona och Bari Italien .

Den gamla staden Dubrovnik är en UNESCO: s världsarvslista, och är omgiven av en 2 km lång och 25 meter hög vägg, byggt mellan 800-talet och 1600-talet. Väggar har full 15 torn och huvudtornet – Minceta – symbolen i Dubrovnik. Inom stadsmuren är pedestrianised, och är också hem till den 300-meters marmorerad huvudgatan i gamla stan ”Placa” eller ”Stradun”. Annars är pittoreska, branta och krokiga gator här.

Old Town mest berömda sevärdheter inkluderar Dubrovnik-katedralen från 1671 i barockstil, den viktigaste palatset ”Knezev dvor” från 1464, Sponzapalasset från 1522 och två kloster från 1300-talet.

Utanför stadsmuren ligger fästningen Lovrijenac, som också är värt ett besök. Den moderna staden Dubrovnik ligger på halvön Lapad.

Stadens internationella flygplats – Dubrovnik Airport – flygplatsen ligger 22 miles söder om centrum.