Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Kroatien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kroatien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kroatien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kroatien guide

Biluthyrning Kroatien

Hyrbil Kroatien

Kroatien (kroatiska: Hrvatska) är en oberoende republik, som tidigare var en del av federation av Jugoslavien. Landet ligger i sydöstra Europa och har – förutom en kustlinje mot Adriatiska havet – en gemensam gräns med Slovenien , Ungern , Serbien , Bosnien-Hercegovina och Montenegro .Kroatien täcker en yta på mer än 56   000 km2 och har en total befolkning på ca. 4500 tusen (2010).Huvudstaden och landets finansiella centrum Zagreb , som har cirka 780.000 invånare.

Andra viktiga städer i Kroatien är Dubrovnik , Split och Rijeka – alla ligger vid Adriatiska kusten.

Landskapet består mestadels av lavsletter och berg (främst i västra och södra). Den viktigaste industrin är turism, som under de senaste 10 åren har haft en enorm uppsving. Det är främst städerna längs kusten – med sina fantastiska stränder – som är populära turistmål. Många, men också besöka Zagreb på grund av stadens många konst-och kulturskatter.

Kroatiens största flygplats Pleso internationella flygplats , som ligger utanför huvudstaden Zagreb – men det finns också större flygplatser som Split och Dubrovnik .Mycket chartertrafik går till dessa flygplatser.