Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Kosovo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kosovo genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kosovo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kosovo guide

Biluthyrning Kosovo

Hyrbil Kosovo

Kosovo ligger i sydöstra Europa på Balkan och har cirka 1,8 miljoner invånare (2010). Det gränsar Serbien i norr och öster, Makedonien i söder, Albanien i sydväst, och Montenegro i väster.

Kosovo var tidigare en del av Jugoslavien, och hade en vag nationell status – men landet förklarade sig 2008 som en självständig republik.

Huvudstaden är Priština , och har ca 700.000 invånare.Andra stora städer i Kosovos Mitrovica, Prizren och Pec. En populär turistort städer är Brezovica, vilket är en typisk vinter utväg.

Bland Kosovos många kulturskatter och turistattraktioner är fyra bevarade serbiska klostren i bysantinsk arkitektur – som alla är med på UNESCO: s världsarvslista. Annars kulturen starkt influerad av albanska traditionen. Landet har två officiella språk: albanska och serbiska.

Kosovo har ett varierat landskap, men stora delar av landet domineras av kullar och berg, inklusive den högsta toppen är ca 2650 meter.Landet har också ett större antal mindre sjöar och floder.

Landets största flygplats är Pristina International Airport, som ligger strax utanför huvudstaden.

Destinasjoner