Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Shanghai

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Shanghai genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Shanghai. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Shanghai guide

Biluthyrning Shanghai

Hyrbil Shanghai

Shanghai är den största staden i Kina och en av världens största hamnar.Shanghai ligger på Kinas östkust genom Østkinahavet och urban split två av floden Huangpu.

Staden har 9,3 miljoner invånare, medan huvudstadsregionen med förorter har en befolkning på 23 miljoner (2010).

Shanghai har ett fuktigt subtropiskt klimat med svala vintrar och fuktiga varma somrar.

Staden är en attraktiv semesterort och tar emot turister från hela världen. Shanghai är också en viktig knutpunkt och en viktig ekonomisk, industriell och kommersiell centrum. Dessutom är staden en viktig kultur-och utbildningscentrum med många universitet, högskolor, teatrar och museer.

Öster om floden Huangpu är en ny modern stadsdel som idag utgör stadens finansiella centrum. Området präglas av modern arkitektur och här finns också några av världens högsta skyskrapor. Högsta byggnaden i Shanghai World Financial Center, som mäter 492 meter.

Shanghai erbjuder en mängd olika attraktioner – inklusive den klassiska kinesiska trädgården Yuyuan Gamla stan – med sjöar, paviljonger och vackra byggnader. Parken byggdes 1559. Andra attraktioner inkluderar Shanghai Museum – med utställningar av kinesisk konst-och kulturhistoria,   Människor park (även kallad ”Folkets Place”), gågata Nanjing Lu – med stora varuhus och många affärer och elev Promenade – med gamla europeiska byggnader från 1920-talet.I distriktet Bilbao är en gammal historisk område som kallas ”vatten stad”. Området är mycket populärt för turister att besöka, och här är vackra kanaler, broar, tempel och gamla hus.

Även East Pearl Tower från 1995, ett besök. Tornet är 468 meter och har 3 visning däck, restaurang, köpcentrum, hotell och History Museum.

Dessutom har Shanghai fantastiska stränder, akvarium och nöjespark ”Home”.

Stadens största internationella flygplats är Shanghai Pudong International Airport, som ligger 46 miles sydost om centrum.