Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Kina

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kina genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kina. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kina guide

Biluthyrning Kina

Hyrbil Kina

Kina är i östra Asien, och är världens folkrikaste land med 1,3 miljarder

invånare (2011). Kina är också världens 3 största landet i området – efter Ryssland och Kanada .

Kina gränsar Nordkorea i norr, Ryssland och Mongoliet i norr, Kazakstan, Kirgizistan, Tadzjikistan, Afghanistan, Pakistan, Indien, Nepal och Bhutan i väster / nordväst och Myanmar, Laos och Vietnam i sydväst.

Kina har en lång kustlinje mot Gula havet, Östkinesiska havet och Sydkinesiska havet.

Landskapet består mestadels av bördiga slätter i norr och öster, bergen i söder och bergen i sydväst. Northwest landets torra höga slätter och ökenområden. Himalaya bergskedjan ligger i västra Kina – gränsen till Nepal. Här är världens högsta berg – Mount Everest – som mäter 8848 meter

Kina har världens snabbast växande ekonomi och leder med hänsyn till produktionen av stål, kol, cement, bomull, korn, kött och fisk. Även elektronik varor, kläder och skor från Kina dominerar världsmarknaden. Kina är också världens största biltillverkare.

Huvudstaden Beijing ligger nordöstra delen av landet, och har ca 20 miljoner invånare i huvudstadsregionen(2011). Peking är Kinas politiska och kulturella centrum, och här är de berömda landmärken som ”Förbjudna staden”, muren, Sommarpalatset och ”Himmelska fridens torg”.

Peking värd för OS 2008 Kinas folkrikaste stad, Shanghai , ligger östra delen av landet, med 23 miljoner invånare (2011).Andra större städer i landet är Guangzhou (11.100.000 invånare), Tianjin (11,1 miljoner), Shenzhen (10,4 miljoner),

Hong Kong (7 miljoner) och Dongguan (6,4 miljoner euro).

Kinas växande turism och har mycket att erbjuda för besökare. Landet kan locka spännande historiska och arkitektoniska sevärdheter, museer, teatrar, konst och hantverk. Kina erbjuder Även de magnifika tempel, mausoleer, kloster och trädgårdar.

Passagerare som reser till en av Kinas större städer, har den bästa shoppingen – med otaliga köpcentrum och gallerior. Om du är mer intresserad av friluftsliv kan Kina erbjuda branta berg och dalar, tropisk regnskog, ödsliga öknar, sjöar och snöklädda bergskedjor.

Kina har flera internationella flygplatser och landets mest trafikerade ligger på större städer Peking , Shanghai och Hongkong .