Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Kenya

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kenya genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kenya. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kenya guide

Biluthyrning Kenya

Hyrbil Kenya

Republiken Kenya är ett land i östra Afrika som ligger på ekvatorn. Det gränsar Tanzania i söder, Uganda i väster, i nordväst, Etiopien i norr, Somalia Sydsudan till nordost. Landet har en befolkning av 43.013.341 (2012) invånare och huvudstaden är Nairobi.Det har utsikt över Indiska oceanen i öster och Victoriasjön i väster. De tre största städerna   Nairobi , Mombasa och Kisumu

Kenya är ett populärt turistmål med dess rika djurliv och fantastiska landskap är turismen den främsta inkomstkällan i landet. En populär aktivitet är att gå på safari i en av de många naturreservat och nationalparker som Tsavo öst och väst,   Maasai Mara, Nakuru, Amboseli, Meru, Mt.Kenya eller   Aberdares nationalpark.Elefanter, pekade noshörning fann leopard och kafferbøffel både i öppna landskap och skogar berg. På savannen levande giraff, zebra, vårtsvin, lejon, gepard och hyena hund. I floder och sjöar lever flodhäst och nilkrokodille.

På kusten finns vackra stränder, till exempel den världsberömda stranden Kilifi där höll internationella seglingstävlingar hhvert år. Lamu är en vacker ö med över 1000 år gamla Gammelby en UNESCO: s världsarvslista. Mount Kenya, med sina tre permanent snöklädda toppar som Stagger över 5000 meter över havet, är en annan attraktion.

Efter turismen är jordbruket den största bidragsgivaren till Kenyas ekonomi, inklusive skogsbruk och fiske. Kenya är en stor producent av kaffe och blommor och te.

En stor del av marken var tidigare en brittisk koloni fram till 1963 under namnet Britt Öst Afrika.

Kenya har en blandad befolkning som inkluderar de flesta stora etniska och språkliga grupper i Afrika.

Kenya poäng dåligt på Transparency Internationals korruptionsindex.

Barnarbete är vanligt i Kenya. De flesta arbetar i jordbruket, men även prostitution bland barn är utbredd. Orsakerna till barnarbete är fattigdom, brist på tillgång till utbildning och svaga statliga institutioner.

Jomo Kenyatta International Airport , (även kallad Embakasi flygplats och Nairobi International Airport) är Kenyas största flygplats.Det ligger 15 km utanför Nairobi.

Destinasjoner