Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Tokyo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tokyo genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tokyo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tokyo guide

Biluthyrning Tokyo

Hyrbil Tokyo

Tokyo är Tokyo Bay på sydkusten av ön Honshu – och Japan kapital och ekonomiska centrum.Tokyo har totalt 13 miljoner invånare (2010). Med, emellertid, hela stadsregion, såsom även städerna Kawasaki och Yokohama, är befolkningen ökar till nästan 40 miljoner – vilket gör den till världens största storstadsområde.

Staden Tokyo har naturligtvis en mängd sevärdheter att erbjuda, så du ska bara nämna några av de viktigaste. Bland de viktigaste kulturinstitutionerna ansåg Nationalmuseet i Ueno Park, den stora Nationalbiblioteket och Historiska museet Edo Tokyo. Annars har staden ett antal teatrar – däribland Nationalteatern Kokuritso-gekijo och den berömda Kabuki teatern, som är Japans främsta mötesplats för över 400 år gammal teater form av Kabuki.

När det gäller historiska byggnader, det kejserliga palatset från 1912 en av de mest kända. Populära turistattraktioner är också shintoistiske Meiji Shrine från slutet av 1800-talet och den gamla buddhistiska tempel Asakusa Kannon. Ett populärt och turist vänliga byggnad senare datum är 333 meter Tokyo Tower, där du kan få en fantastisk utsikt över stora delar av huvudstadsregionen.

En viktig attraktion för familjer är Tokyo Disneyland, som ligger i den östra utkanten av staden – och man bör handla i Tokyo, bör man ta en resa till Tokyo. Det är ett område där exklusiva butiker och gourmetrestaurenter nästan i kö. Men det finns också mycket billigare shoppingområden i Tokyo.

Japans huvudstad är så stor att den nästan hisnande. Då kan det vara bra att varva ner i en av de många nationalparker, som oftast är belägna i de västra och södra delarna av staden.

Den närmaste flygplatsen är Tokyo International Airport – Haneda , ligger cirka 15 km sydväst om centrala Tokyo.Det är Japans mest trafikerade flygplats – och tjänar nästan 70 miljoner passagerare per år. Flygplatsen används idag främst för inrikesflyg. Utrikestrafiken stor del tagits över av Narita International Airport, som ligger ca 60 km nordost om Tokyo.