Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Verona

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Verona genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Verona. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Verona guide

Biluthyrning Verona

Hyrbil Verona

Verona ligger vid floden Adige regionen Veneto i norra Italien , och har cirka 265.000 invånare (2011).Staden är geografiskt belägen 25 km öster om den södra spetsen av Gardasjön, och 110 km väster om Venedig .

Verona är ett viktigt kulturellt centrum och har många museer och konstsamlingar och ett antal historiska byggnader och monument. Omkring 3 miljoner turister besöker staden varje år. Dessutom är Verona en viktig knutpunkt, staden känd för sin konstnärliga produktion av möbler och hantverk industrin. Verona är också känd för sin årliga vin expo.

Verona anses också vara den plats där Shakespires ”Romeo och Julia” fastställdes.

Stadsbilden i Verona domineras av den stora amfiteatern ”Arena di Verona”, känd för sina årliga operaföreställningar.

I den historiska stadskärnan i Verona – som är en UNESCO: s världsarvslista – finns ett antal turistattraktioner – inklusive Verona-katedralen från 1100-talet, kyrkan ”San Zeno Maggiore” från 1100-talet med sina berömda brons dörrar och portal skulptur, kyrkan ”San Fermo Maggiore” – byggd under perioden 1100 till 1300-talsslott ”Castelvecchio” från 1300-talet ( som idag inrymmer ett konstmuseum) och Ponte Scaligero – som också byggdes på 1300-talet.

Dessutom byggnaden ”Palazzo Comunale” från 1200-talet – med dess 84 meter höga tornet ”Torre Lamberti” – en populär attraktion.

Stadens internationella flygplats – Verona Airport – flygplatsen ligger 12 miles sydväst om centrum.