Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Sorrento

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sorrento genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sorrento. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sorrento guide

Biluthyrning Sorrento

Hyrbil Sorrento

Den italienska staden Sorrento i södra delen av landet, särskilt i provinsen Neapel. Staden tillhör regionen Kampanien, och är vackert beläget på klipporna – ca. 50 meter över havet – på södra sidan av Neapelbukten.

Sorrento har cirka 17.000 invånare (2011), men på sommaren befolkningen ökar kraftigt, när turister flockas till staden. Stränderna och den historiska atmosfären i staden, gör Sorrento en eftertraktad semestermål i sommar – helst av charter turister från norra Europa och kryssning turister fartyg.

Många stora konstnärer och författare i 1700-talet och 1800-talet har besökt Sorrento och poeten Henrik Ibsen bodde och arbetade i perioder – inklusive pensionatet ”La Rosa Magra” och ”Hotel Tramontiano”. På båda platserna finns det idag ett monument / minnestavla för att hedra Henrik Ibsen, och 2007 öppnade en Ibsen Park i staden.

Populära sevärdheter i Sorrento inkluderar Gamla staden med katedralen – ursprungligen från 1000-talet, som senare byggdes om på 1400-talet och flera museer – inklusive ett arkeologiskt museum.

På stadens centrala torg ”Piazza Tasso” är bronsskulptur av renässansen poeten Tosso i helbild.

Den närmaste större flygplats är Neapels internationella flygplats , som ligger 55 km nordväst om Sorrento.