Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Sardinien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sardinien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sardinien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sardinien guide

Biluthyrning Sardinien

Hyrbil Sardinien

Sardina är en italiensk ö i Medelhavet, och har cirka 1,6 miljoner invånare (2010). Ön ligger söder om Korsika, den italienska fastlandet och norr om West Tunisien .Sardinien är den näst största ön i Medelhavet efter Sicilien.

Ön är känd för sina varma medelhavsklimat, sina vackra stränder och utmärkta dykning möjligheter – både färgglada fiskar och antika romerska skeppsvrak. Sardinien har stor turism och den naturliga skönheten i tropisk vegetation, klart turkost hav och de berömda vita stränder är förmodligen den största attraktionen.

Landskapet på ön består av slätter, kullar och berg – och högsta topp ”Punta La Marmora” mäter 1834 m

Huvudstaden i Sardinien heter Cagliari, ligger på öns sydöstra kust.Staden har 165.000 invånare (2010), är hamnen en färja anslutning till sådana Tunisien och Sicilien. Populära turistattraktioner i Cagliari inkluderar fästning, Arkeologiska nationalmuseet, en romersk amfiteater och en vacker botanisk trädgård.

Andra större städer på ön är Sassari, Quartu Sant ’Elena, Olbia och Alghero. Kända turistorterna i Sardinien har Costa Esmeralda på den norra kusten, Alghero på den nordvästra kusten och Bosa på västkusten.

Det finns tre internationella flygplatser i Sardinien , och den största är Cagliari-Elmas flygplats , som ligger 6 km väster om huvudstaden.

De andra två är Olbia flygplats och Alghero flygplats barnafödande.