Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Rom Ciampino Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Rom Ciampino Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Rom Ciampino Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Rom Ciampino Flygplats guide

Biluthyrning Rom Ciampino Flygplats

Hyrbil Rom Ciampino Flygplats

Rom Ciampino flygplats (CIA) är en liten men upptagen internationell flygplats belägen 14 km sydost om Rom centrum.Flygplatsen heter på italienska “Aeroporto di Rom-Ciampino”, och lindrar staden och landets största flygplats Roms flygplats – Fiumicino .

Rom Ciampino flygplats betjänar cirka 4,7 miljoner passagerare per år (2011), och inkluderar i första hand charter och inhemska flygningar. Ett antal lågprisbolag som Ryanair, Wizz Air och EasyJet har permanenta och säsongsbetonade direktflyg från denna flygplats till många europeiska städer.

Det finns begränsade faciliteter på Roms flygplats Ciampino, men det finns några butiker, en tidningskiosk, kaféer och kaféer, uttagsautomater, postkontor, växlingskontor, vaccinering klinik och vårdcentral.

Dessutom biluthyrningsföretag som Avis, Europcar, Hertz, Sixt och Thrifty sina grenar på flygplatsen.

Transportmöjligheter från Rom-Ciampino flygplats till centrum består av buss, taxi eller hyrbil – om du föredrar att köra själva.

Det är populärt att hyra en bil i Rom, och om du beställer innan de lämnar, kommer bilen att vara redo när du kommer till Roms flygplats Ciampino. Med en hyrbil i Rom har frihet att utforska nya och spännande platser både i och utanför staden.

Om du vill boende nära flygplatsen, Hotel Meeting 1 km från terminalbyggnaden.