Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Pisa

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Pisa genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Pisa. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Pisa guide

Biluthyrning Pisa

Hyrbil Pisa

Pisa ligger i regionen Toscana i norra Italien , och har ca 90.000 invånare (2010).Staden ligger just vid floden Arno – 10 km från mynningen av Liguriska havet.

Pisa är en viktig knutpunkt för norra Italien, och är också en viktig handels-och sjöfart. Många turister besöker Pisa och dess universitet (grundat 1343) har cirka 60.000 studenter.

Pisa är världsberömt för sitt lutande torn – “Torre Pendente di Pisa” – som byggdes under perioden 1175 till 1350. Tornet är 55 meter högt på ena sidan och 56 meter högt på den andra. Det är en möjlighet för allmänheten att få upp i tornet.

Det lutande tornet i Pisa är i “Piazza del Duomo” (Cathedral Square) eller “Piazza del Miracoli” – stadens största kulturella, religiösa och turistcentrum. Platsen är listad som ett världsarv. Här kan du också se Pisakatedralen “Duomo di Pisa” från 1100-talet, den cirkulära Baptistry vit marmor från 1150-talet och kyrkogården – som lämnades in i 1278.

Staden har också flera intressanta museer – inklusive “Museo del Opera del Duomo” – en katedral museum med utställningar av skulpturer och målningar.

Konstälskare bör också besöka “Museo di San Matteo” – en konst och historia museum beläget i klostret “San Matteo”.

Stadens flygplats – Pisa International Airport – “Galileo Galilei” – ligger 3 miles söder om centrum.