Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Pescara

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Pescara genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Pescara. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Pescara guide

Biluthyrning Pescara

Hyrbil Pescara

Hamnstaden Pescara på den östra kusten av centrala Italien – Var Aterno-Pescara floden rinner ut i Adriatiska havet.Staden är en del av regionen Abruzzo och är ca. 200 km nordost Rom .

Pescara har cirka 123.000 invånare (2011). Landskapet i och omkring staden är relativt platt, och på båda sidor av staden vid kusten vackra stränder. Detta gör Pescara är en populär badort på sommaren. Det finns också färjetrafik från hamnen i Pescara till ett antal andra städer runt Adriatiska havet.

Den gamla staden Pescara har ett antal attraktioner, inklusive St Cetteus katedralen från 1938 – där du kan se målningen ”Franciskus av Assisi” från 1600-talet.

Andra populära attraktioner inkluderar Pescara Den regionala museum ”Museo delle Genti d’Abruzzo” – med utställningar som berättar historien om regionen Abruzzo, ”Gabriele D’Annunzio” museum – ett museum ägnat poeten D’Annunzio liv och arbete samt museet för modern konst ”Segerkolonnen ”.

Staden har också en sjømuseum, som är värt ett besök. Det är också bra shopping i hjärtat av Pescara, i stadens största shoppinggata ”Corso Umberto”, är mycket modebutiker.

Stadens flygplats – Abruzzo International Airport – ligger 5,5 miles sydväst om centrum.