Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Pescara Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Pescara Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Pescara Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Pescara Flygplats guide

Biluthyrning Pescara Flygplats

Hyrbil Pescara Flygplats

Abruzzo International Airport (PSR) – som är det officiella namnet på Pescara Airport – ligger 5,5 km sydväst om centrum av kuststaden Pescara , vid Adriatiska havet i centrala Italien.

Flygplatsen heter på italienska ”Aeroporto Internationale d’Abruzzo”.

Pescara flygplats är en relativt liten internationell flygplats, som öppnades för civil trafik 1996. Det serveras främst av lågprisflygbolag som Ryanair och Alitalia, som har direktflyg till flera europeiska städer – däribland Barcelona , Bergamo, Bryssel, Frankfurt , London , Paris , Milano och Tirana.

Flygplatsen servad 550.000 passagerare under 2011.

Pescara flygplats har relativt få anläggningar för resenärer, men du kommer att hitta ett litet urval av butiker, restauranger och barer i terminalbyggnaden. Dessutom turistbyrån, informationsdisk, konferens-och mötesrum, bank och ATM.

Det finns bra kollektivtrafik från flygplatsen till centrum av Pescara, och du kan välja mellan buss eller taxi. Dessutom har ett antal internationella biluthyrningsföretag sina grenar på flygplatsen, om du vill hyra en bil i Pescara. Den mest kända inkluderar Avis, Hertz, Europcar och Sixt.

Om du vill boende nära flygplatsen, det finns flera hotell i närområdet.