Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Perugia

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Perugia genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Perugia. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Perugia guide

Biluthyrning Perugia

Hyrbil Perugia

Perugia ligger i centrala Italien och är huvudstad i regionen Umbrien.Staden är belägen 140 miles norr om Rom , på en kulle 450 meter över havet mellan Tibern Valley och sjön Trasimeno – och det har cirka 170.000 invånare (2011).I närheten flyter floden Tibern.

Staden är den kulturella och ekonomiska centrum i regionen, är rik på historia, konst och monument. Perugia har också två universitet, där den äldsta, grundades på 1300-talet.

En av de mest besökta turistattraktionerna i Perugia väl bevarad gamla stan, där man kan också hitta flera vackra gamla kyrkor – inklusive Katedralen San Lorenzo från 1400-talet i gotisk stil, Sant ’Angelo kyrka från 400-talet och San Pietro kyrka från 900-talet.

Även San Dominico klostret är värt ett besök, där du också kan besöka etruskiska museet.

I rådhuset ”Palazzo priori” medeltida är en berömd samling av målningar, inklusive verk från regionen och monumentet i mitten ”Fontana Maggiore” från 1278 är en av Italiens mest berömda fontänerna i denna epok. Fontänen är prydd med reliefer och statyer, och anses vara en av världens vackraste.

Stadens flygplats – Perugia San Egidio Airport – flygplatsen ligger 10 miles öster om centrum.