Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Perugia Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Perugia Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Perugia Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Perugia Flygplats guide

Biluthyrning Perugia Flygplats

Hyrbil Perugia Flygplats

Perugia San Francesco d’Assisi – Umbrien International Airport (PEG) ligger 10 km öster om stadens centrum Perugia i mellersta Italien .Detta är den enda kommersiella flygplatsen i regionen Umbrien.

Flygplatsen, tidigare Perugia Sant ’Egidio Airport, men har ändrats. I italiensk flygplats som heter ”Aeroporto di Perugia – San Francesco d’Assisi”.

Perugia Airport servad 113.000 passagerare under 2010, men har en kapacitet på 500.000 passagerare – efter flygplatsen uppgraderades och moderniserades 2011.

Flygplatsen är liten och effektiv, och används främst av lågprisflygbolag som Ryanair, Bellair, Skybridge Airops etc. Det finns också ett antal charterflyg under sommaren. Några populära destinationer från Perugia flygplats   Milan , London , Tirana och Bryssel .

Faciliteter för resenärer på flygplatsen är relativt begränsad, men det finns en butik, en tidningskiosk och en bar i terminalbyggnaden. Flygplatsen är handikappanpassad.

För att komma till Perugia centrum, kan man ta en buss eller taxi. Bussresa tar ca 20 min. – Beroende på trafiken. Om du vill hyra en bil i Perugia, den biluthyrningsföretag Avis, Hertz och Europcar kontor i terminalbyggnaden på flygplatsen.