Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Parma Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Parma Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Parma Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Parma Flygplats guide

Biluthyrning Parma Flygplats

Hyrbil Parma Flygplats

Den internationella flygplatsen är Parma Airport (PMF) ligger i norra Italien , särskilt i regionen Emilia-Romagna.Flygplatsen heter på italienska ”Aeroporto di Parma”, och är också ofta kallas ”Parma – Giuseppe Verdi Airport”.

Parma Airport ligger 3 km nordväst om centrum av staden Parma, portion cirka 270.000 passagerare årligen (2011).

Flygbolagen Ryanair, Air Vallée, Belle Ari och Windjet har permanenta och säsongsbetonade rutter från Parma Airport till både hemma och utomlands – inklusive till destinationer som Bryssel, Paris , Tirana, London och Rom .

Flygplatsen öppnades 1991 och har en terminalbyggnad. Det finns relativt få anläggningar på flygplatsen för resenärer, men det finns 2 coffee shoppar / café och ATM.

Om du behöver boende i närheten av flygplatsen, det närmaste hotellet – ”Ora City Parma” 1,4 miles från flygplatsen terminalen.

För att komma in från Parma Airport till centrum kan du ta en taxi eller buss.

Det är dock populärt att hyra en bil i Parma, och flygplatsen har flera biluthyrningsföretag i sina dotterbolag – däribland Hertz, Sixt och Europcar.

Bilen har frihet att utforska området i sin egen takt och ta trevliga resor. Om du bokar hyrbil innan avresa, kommer bilen att vara redo när du kommer till Parma Airport.