Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Olbia Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Olbia Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Olbia Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Olbia Flygplats guide

Biluthyrning Olbia Flygplats

Hyrbil Olbia Flygplats

Olbia flygplats (OLB) är en internationell flygplats belägen öster om den italienska ön Sardinien – ca 3 km sydost om centrum av hamnstaden Olbia.

Flygplatsen heter på italienska ”Aeroporto Olbia Costa Smeralda”, och är en av de tre internationella flygplatser som är belägna på ön. Kustregionen Costa Smeralda är ett populärt turistmål, och det finns stora charter på Olbia flygplats under sommarsäsongen.

Flygplatsen betjänar 1, 6 miljoner passagerare per år (2010), och det går både permanenta och säsongsbetonade direktflyg härifrån till hemlandet och utomlands. Ett antal flygbolag flyger här – inklusive Air Berlin EasyJet, Lufthansa och norska. Några populära destinationer inkluderar   Berlin , Wien , London , Paris , Prag , Oslo , Köpenhamn och Stockholm .

Flygplatsen har en terminalbyggnad som helt renoverades och uppgraderades 2004. Det finns en mängd faciliteter här för resenärer – inklusive butiker, barer, restauranger, informationsdisk, konferenscenter, vårdcentral, banker, bankomater, apotek och valfria internet.

Olbia flygplats är väl anpassad för rörelsehindrade. Det finns inga hotell på flygplatsen – det närmaste hotelsl ”Borgo di Campagna” ligger 6 km från terminalbyggnaden.

Om du vill hyra en bil i Sardinien , har ett antal välrenommerade kontor hyrbil på Olbia flygplats. – Inklusive Easycar, Europcar och Hertz.

Man kan annars ta en taxi eller buss för att komma till centrum av Olbia flygplats.