Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Neapel

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Neapel genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Neapel. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Neapel guide

Biluthyrning Neapel

Hyrbil Neapel

Hamnstaden Neapel ligger på den sydvästra kusten av Italien vid Tyrrenska havet och är huvudstad i regionen Kampanien. Staden är belägen just i Neapelbukten – inte långt från Mount Vesuvius – (mätning 1270 m).

Neapel är den folkrikaste staden i södra Italien, och har 1 miljon invånare. Om det bedöms storstadsområde med förorter, stiger dess befolkning till nästan 4,4 miljoner.

Från hamnen i Neapel är en färja anslutning till sådana Sicilien, Sardinien och Tunisien .

Neapel är rikt på historia och är en ekonomiskt och kulturellt centrum i regionen. Staden är känd för sina slott, palats och konstmuseer. Den historiska stadskärnan i Neapel är en UNESCO: s världsarvslista.

Staden har ett antal populära turistattraktioner – inklusive slottet ”Castell dell’Ovo” från 1128 – på ön Megara, fästning ”Castel Nuovo” med sina fem torn från 1282 och ”Teatro San Carlo” från 1737 – den äldsta operahuset i världen fortfarande är i drift.

Andra sevärdheter i Neapel inkluderar Den kungliga slott från 1603, Neapel-katedralen från 1299 och Nationalmuseum ”Museo di Capodimonte” – som är en av de viktigaste konstgallerierna i Italien – där du kan se verk av Bellini, Rafael, Goya och Caravaggio mm

I Neapel finns goda shoppingmöjligheter och stadens största shoppinggata ”Via toled” finns ett antal designerbutiker.

Annars har staden flera parker och rekreationsområden – inklusive ”Villa Comunale” ligger vid havet. Här är park med statyer och fontäner, en djurpark och ett akvarium.

Stadens flygplats – Neapels flygplats – ligger 7 miles norr om centrum.