Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Neapel Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Neapel Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Neapel Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Neapel Flygplats guide

Biluthyrning Neapel Flygplats

Hyrbil Neapel Flygplats

Neapels flygplats (NAP) är en internationell flygplats belägen i södra Italien , 7 km norr om staden Neapel .Flygplatsen heter på italienska ”Aeroporto di Neapel – Capodichino”, och är den största flygplatsen i regionen.

Neapel flygplats har reguljärflyg till inhemska och utländska, och flygbolag som Air Lingus, Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Timberlid Sterling och EasyJet har både permanenta och säsongsbetonade linjer till olika destinationer – inklusive Dublin , Berlin , Paris , London och Köpenhamn .

Flygplatsen betjänar 4.100 tusen passagerare årligen (2011), och har två terminalbyggnaderna. Terminal 2 används främst för charter.

Det finns ett antal anläggningar på flygplatsen för besökare, bland annat Flera butiker, barer mellanmål, café, restaurang med självservering, informationsdisk, business center, VIP-rum, vårdcentral, banker, bankomater, växlingskontor kontor och postkontor.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men nära är ”Charming International Hotel”.

Att ta sig från flygplatsen till centrum av Neapel, kan du ta en buss eller taxi. Arbete pågår också för att bygga en tunnelbanelinje. Detta kommer förmodligen att vara klar 2013.

Om du vill hyra en bil i Neapel , den biluthyrningsföretag Avis, Hertz, Europcar, Sixt och Thrifty dess dotterbolag i ankomsthallen på flygplatsen.