Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Milano

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Milano genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Milano. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Milano guide

Biluthyrning Milano

Hyrbil Milano

Milano ligger i norra Italien , och är huvudstad i regionen Lombardiet.Staden har cirka 1,3 miljoner invånare (2011), medan huvudstadsregionen inklusive förorter har en befolkning på 7,5 miljoner euro.

Milano är Italiens näst största stad (efter Rom ), och landets största industriella, ekonomiska och kommersiella centrum.Staden är också ett viktigt transportnav.

Milan ligger mellan floderna Ticino och Adda i en bördig slätt, ca. 120 m

Milan är en av världens ledande mode städer och är ett shoppingparadis för shoppare. Dessutom är staden ett viktigt kulturellt centrum, och är känd för sina många kyrkor, museer, konstgallerier, konsertsalar och teatrar.

En av de mest populära turistattraktionerna i Milanos gamla stadsdel med katedralen “Duomo” i vit marmor från 1522. Katedralen är den 3: e största i Europa, och är byggd i gotisk stil.

Även det berömda operahuset “Teatro alla Scala” från 1778, ett besök. Opera är en av världens största, med en 3.600 sittplatser.

Andra attraktioner inkluderar Sempione Park med Sforza palats från 1400-talet, ett Leonardo da Vinci-museet och konstmuseet “Pinacoteca di Brera”

Staden har två internationella flygplatser – Milan Malpensa Airport , som ligger 45 miles nordväst om centrum (och den största) och Milano Linate Airport , vilket är 10 miles öster om centrum.