Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Garda

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Garda genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Garda. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Garda guide

Biluthyrning Garda

Hyrbil Garda

Den lilla turiststaden Garda i regionen Veneto i norra Italien , och har 4.000 invånare (2011).Staden är belägen på den östra stranden av Gardasjön – som är Italiens största sjö. Garda i provinsen Verona.

Garda och Gardasjön är den populära turistorten – särskilt under högsäsong (juli och augusti). Det milda klimatet, vacker natur, de goda möjligheter till bad och vattensporter har i århundraden gjort området till ett semesterparadis.

I sjön kan turister besöka den medeltida fästningen, som ligger på toppen av klippan ”Rocca”, och stadens pittoreska butiker downtown, barer, restauranger, romantiska torg och vackra venetianska villor. En favorit plats för turister i sjön är också havet med många trevliga utomhus restauranger.

Staden är väl lämpad för dem som vill koppla av i en lugn miljö, eller tar trevliga dagsturer i området. Runt Gardasjön, små byar i rad, och det finns många slott, fästningar och ruiner i detta område.

Passagerare som reser till sjön med barn bör också få en rundtur i den populära nöjesparken ”Gardaland”, som ligger 15 km söder om staden.

Den närmaste flygplatsen är Verona Airport – ”Valerio Catullo”, som ligger 35 miles sydost om sjön.