Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Florens

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Florens genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Florens. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Florens guide

Biluthyrning Florens

Hyrbil Florens

Florens ligger i norra Italien , och är huvudstad i både regionen och landskapet i Toscana.Staden har cirka 400.000 invånare (2009), som ligger på båda sidor om floden Arno, vid foten av Apenninerna.

Florens är en av de ledande kulturstäder och turistorter, och är också en stor kommersiella och finansiella centrum i regionen. Staden – som är ett UNESCO: s världsarvslista – är känd för sina magnifika konstsamlingar, dess historiska platser och vackra arkitektur från slutet av medeltiden.

Ett antal broar över floden Arno binder stadsdelar tillsammans, och den mest kända är ”Ponte Vecchio” från 1345 – där du kan hitta många smycken bås.

En av de största sevärdheterna i Florens berömda katedral ”Santa Maria del Fiore” från slutet av 1200-talet. Domkyrkan kupol (som är ca. 100 meter hög) är från 1461. Utanför katedralen är en kopia av Michelangelos staty ”David”, som också är värt ett besök.

Andra populära turistattraktioner i staden inkluderar Campanile (klocktorn) av marmor från 1358, den vackra åttkantiga baptisteryen (dåpskirken) från 1180 med dess 3 berömda brons dörrar, fästningen Forte di Belvedere, stadsmuren från slutet av 1200-talet och Uffizierna – som är en av världens mest berömda konstmuseer. Här kan besökare se en utställning med verk som skapats av en sådan Giotto, Rafael, Leonardo da Vinci och Michelangelo.

Området kring Florens är känt för sin vackra natur och många turister letar sig upp i bergen, där det finns en fantastisk utsikt över staden.

Stadens internationella flygplats – Aeroporto di Florens – ”Peretola” – ligger 10 miles nordväst om centrum.