Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Brescia Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Brescia Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Brescia Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Brescia Flygplats guide

Biluthyrning Brescia Flygplats

Hyrbil Brescia Flygplats

Brescia Airport – Montichiari (VBS) är en liten internationell flygplats i norra Italien Gardasjön.Flygplatsen heter på italienska ”Aeroporti di Brescia – Montichiari” och ligger 18 km sydost om centrum av staden Brescia.

Flygplatsen öppnades 1919 och har en terminalbyggnad. Brescia flygplats betjänar cirka 34.000 passagerare årligen (2011), och det är främst de lågprisbolag (t.ex. Ryanair och Alitalia) som charter här.

Brescia Airport har relativt få anläggningar för resenärer. Man finner dock, presentbutik, tidningskiosk, bar, taxfree-butiker, VIP-lounge, informationsdisk, och bank-terminal.

Att ta sig från flygplatsen in till centrum av Brescia, användning av transporter taxi eller buss. Om du vill hyra i Brescia, de internationella uthyrningsföretag Avis, Hertz, Europcar och Sixt kontor på flygplatsen.