Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bologna Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bologna Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bologna Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bologna Flygplats guide

Biluthyrning Bologna Flygplats

Hyrbil Bologna Flygplats

Bologna Airport (BLQ) – som officiellt heter ”Aeroporto Guglielmo Marconi” – ligger cirka 6 miles nordväst om Bologna centrum.Flygplatsen betjänar cirka 6 miljoner passagerare årligen.

Bologna flygplats har reguljära flygningar till olika destinationer i Europa – och har också en betydande stadga. Flygplatsen har två terminalbyggnader och det gångavstånd mellan dem.

Det finns ingen tågförbindelse från flygplatsen till centrum av Bologna, men tjänsten buss är mycket väl utvecklad. Alternativt kan du använda taxi. Tågstationen i Bologna är också en viktig knutpunkt med bra väg anslutningar till ett antal andra städer i Italien.

Om du vill hyra en bil på Bologna flygplats är utbudet bra. Bilar av alla storlekar som erbjuds av internationella biluthyrningsfirmor som Avis, Hertz, Europcar, Sixt, medla, Thrifty och Autovia.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men Hotel Sheraton är nära och det finns buss från flygplatsen terminal till hotellet.

På Bologna flygplats har resenärerna flera restauranger, barer och butiker att välja mellan. Vissa butiker specialiserade på lokala produkter från regionen. Andra faciliteter på flygplatsens business lounge, vårdcentral, informationsdisk, postkontor, valutaväxling, banker och uttagsautomater.