Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bergamo

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bergamo genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bergamo. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bergamo guide

Biluthyrning Bergamo

Hyrbil Bergamo

Bergamo är huvudstad i provinsen Bergamo, som ligger i den italienska landsbygden Lombardiet – 40 km nordost Milano .Det är en kort sträcka till Alperna och de vackra dalarna i Valle Brembana och Valle Seriana ligger i Bergamo Neighborhood. Befolkningen på cirka 115.000 invånare i Bergamo (2010), som har viss tillverkning (särskilt textil, livsmedel och elektronik). Staden har också en egen högskola, som öppnade i 1968.

Bergamo var, som så många andra italienska städer, grundades under antiken av romarna – och baren när namnet Bergomum. I modern historia var staden under olika kontroll. Bland annat tillhörde Venedig from 1428-1797 – och senare Österrike tills det blev italienska i 1859.

Den gamla staden, Città Alta, är i sig en stor turistattraktion – och är också hem för flera av stadens arkitektoniska pärlor – inklusive Piazza Vecchia. I torget hittar vi Palazzo della Ragione från 1190-talet – som är den äldsta Stadshuset – och Palazzo della Biblioteca början av 1600-talet. Andra viktiga byggnader inkluderar Palazzo Broletto och kyrkan Santa Maria Maggiore, båda från medeltiden.

Den nya stadsdelen, Città Bassa, kännetecknas av ett hektiskt näringsliv – och är hem för flera köpcentra. Gatorna i övrigt domineras av ett varierat utbud av affärer och finansiella institutioner.

Den närmaste flygplatsen är Bergamo flygplats , som ligger 45 km nordost om staden.