Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bergamo Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bergamo Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bergamo Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bergamo Flygplats guide

Biluthyrning Bergamo Flygplats

Hyrbil Bergamo Flygplats

Bergamo flygplats (BGY) – som bär det officiella namnet på “Internationale Aeroporto Orio al Serio” – ligger 5 km söder om Bergamo och cirka 45 km nordost om Milano .Den fungerar som den huvudsakliga flygplatsen i Bergamo-området, och som en av tre internationella flygplatser som betjänar Milano. (De andra två är Milano-Malpensa och Milano-Linate). Det är särskilt lågprisbolag som använder Bergamo flygplats. Totalt 4,5 miljoner passagerare passerar här flygplatsen varje år.

Till och från Bergamo flygplats erbjuds prisvärda resor till ett antal destinationer runt om i Europa. Den största aktören är den irländska flygbolaget Ryanair.

Det mest effektiva sättet att ta sig från Bergamo flygplats till Bergamos centrum är att ta shuttel buss. Resan tar cirka 15 minuter. Taxi är naturligtvis också ett alternativ. Stationen för Milan, tåg på järnvägsstationen i centrum av Bergamo.

Om du vill hyra en bil i Bergamo, flera internationella biluthyrningsfirmor, deras dotterbolag i ankomsthallen på flygplatsen. Här finner vi sådana den berömda spelare som Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Sixt och Maggiori.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men omgivningen är både “Star Hotel Cristallo Palace” och “Hotel Piemontese”.

Bergamo flygplats har ett antal anläggningar för resenärer – inklusive flera restauranger, barer och butiker.Vissa butiker specialiserade på italienskt mode och olika poster lyx, medan andra har fokuserat på typiska produkter regionen Lombardiet. Dessutom vårdcentral, apotek, VIP Lounge och ATM på flygplatsen.