Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bari

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bari genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bari. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bari guide

Biluthyrning Bari

Hyrbil Bari

Bari är huvudstad i regionen Apulien och den största av de italienska städerna ligger vid Adriatiska kusten. Den har en befolkning på 325.000 (2010) – och spela som hamn-och industristad en viktig roll i ekonomin i södra Italien. Hamnen var tungt skadadt under 2 Världskriget men snabbt upp igen. Idag, den moderna och funktionella, från bilfärja till en sådan Dubrovnik .

Bari grundades av romarna, som kallade en Barium – och en period i början av medeltiden var staden huvudstad i den romerska provinsen Italien (Som senare gav namn åt hela landet).

Staden fick sitt eget universitet 1924, och det finns också flera andra högskolor i och runt staden. Bari har också en egen ärkestift.

Ett populärt turistmål är den gamla staden Città Vecchia med sina smala, labyrintiska gator och välbevarade medeltida byggnader.Här finner vi sådana den romanska katedralen San Sabio från 1100-talet, basilikan San Nicola från 1000-talet och en intressant normandiska slottet. Annars ett besök på arkeologiska museet rekommenderas.

Den moderna staden Città Nuova, kännetecknas av raka, regelbundna gator med flera typiska affärsdistrikt – och vissa industriella områden.

Den närmaste flygplatsen är Bari flygplats , som ligger 11 km nordväst om staden.