Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Baia

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Baia genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Baia. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Baia guide

Biluthyrning Baia

Hyrbil Baia

Baia (Baiae) är en liten, idyllisk stad i södra-italienska Kampanien landsbygden. Det ligger vid kusten om. 15 km norr om Neapel och har bara 2.500 invånare (2010).Det har sedan urminnes tider varit känd för sina svavel fjädrar, var romarna de mest populära badort. Denna popularitet kvar till långt in på medeltiden.

Baia anses ofta vara en förort till den större staden Bacoli (27.000 invånare), som har sitt centrum 3,5 mil söder om Baia.

Fästningen Castello Aragonese inleddes 1490 på ruinerna av en gammal romersk villa – och är en stor attraktion i Baia. Härifrån finns det fantastisk utsikt över havet. Sedan 1993 det arkeologiska museet Campi Flegrei bodde i Castello Aragonien, och det kan vara så upplever gips versioner av ett antal antika romerska statyer.

En annan attraktion är Lago del Fusaro – en liten saltvatten sjön 1 km väster om Baia, känd för sin unika ekosystem. En smal landremsa skiljer sjön från havet utanför. Sjön är känd för ett överflöd av ostron och musslor, och stranden är en stor park, och en mängd restauranger och paviljonger.

Den närmaste flygplatsen är Neapels internationella flygplats , som ligger ca. 27 km nordost Baia